Løsninger

StrømKontroll

Puck Reléet kobler seg til varmtvannstanken din og sørger for at tanken varmer opp vannet når prisen er lav..

StrømKontroll gir deg oversikt og kontroll over de store lastene i hjemmet ditt.

Inkludert i pakken er blant annet styring for varmtvannsbereder og gulvvarme. Dette betyr at systemet sørger for at boligen din bruker strøm når prisene er lavest gjennom døgnet. Vi kobler også opp el-billader, strømavleser osv.

På denne måten vil StrømKontroll automatisk bidra til lavere strømkostnader.

Termostaten lar deg styre varmen i hjemmet ditt, både fra termostaten og fra appen. Med et tidløst design som passer perfekt inn i norske veggbokser, hjelper termostaten deg med å regulere varmen på en smart måte.

Den smarte termostaten sørger for at varmekablene er mest aktive når strømprisene er lave..

Lading av elbil

Vi vil snart også lansere egen løsning for elbillader som monteres sammen med StrømKontroll. For de som allerede har en elbillader installert, kan du enkelt koble den til vårt system for å optimalisere ladingen og ytterligere redusere strømkostnadene (gjelder de fleste ladere). Innovanor AS er dedikert til å tilby helhetlige løsninger som hjelper deg med å spare penger, være mer bærekraftig og ta del i den elektriske fremtiden.

Støtte fra ENOVA med bred dekning

Vi er stolte av å informere våre kunder om at StrømKontroll er støttet av Enova med opptil 10 000,- for å gjøre din overgang til energieffektive løsninger enda mer kostnadseffektiv. Våre tjenester dekker både hytter og boliger, slik at uavhengig av hvor du bor, kan du dra nytte av våre innovative løsninger for å redusere energiforbruket og spare penger.