Løsninger

Smart strømstyring

Smart strømstyring er pakken som gir deg kontroll over ditt strømforbruk ved å tilpasse oppvarmingen av varmtvann, luft og varmekabler, samt lade bilen etter de mest gunstige strømprisene. Dette gir potensielt årlige besparelser på tusenvis av kroner, samtidig som det reduserer miljøbelastningen.

Med opptil 10 000 kroner i Enova-støtte blir investeringen enda mer lønnsom. Smart strømstyring gir deg også en enklere hverdag ved å automatisere strømstyring, slik at du kan bruke mer tid på det du vil gjøre.

Gjør hjemmet ditt smartere og mer energieffektivt med Smart strømstyring fra Innovanor. Spar penger, beskytt miljøet, og nyt en enklere livsstil. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan Smart strømstyring kan tilpasses dine behov.

Styring av vannbåren varme

Vi introduserer nå vår løsning for styring av vannbåren varme. Med fokus på intelligens og kostnadseffektivitet gir vår teknologi deg muligheten til å optimalisere ditt vannbårne varmesystem. 

Ved direkte tilkobling til systemets aktuatorer tilpasser StrømKontroll sirkulasjonen i henhold til dynamiske strømpriser. Dette innebærer at oppvarmingen tilpasses perioder med lavere strømpriser, noe som gir betydelige økonomiske fordeler samtidig som komforten i hjemmet opprettholdes.

Enkel integrasjon med eksisterende varmesystemer gjør implementeringen sømløs, og brukervennligheten gir deg fleksibilitet til å tilpasse systemet etter dine preferanser.Smarthus-løsninger

Vi tilbyr mer enn bare energisparing - vi gir deg muligheten til å gjøre hjemmet ditt både smartere og mer effektivt.

Vår hovedsentral er ikke begrenset til å kun fungere som et strømsparingssystem, den fungerer også som en smarthushub med uendelige muligheter for de som ønsker å utforske det.

Du kan koble til et bredt spekter av enheter i boligen din, fra belysning og elbilladere til sikkerhetssystemer og underholdningsenheter som for eksempel Google Home.

Luft-til-luft varmepumpe

Gjennom våre partnere tilbyr vi Mitsubishi varmepumper for de som søker nye energieffektive løsninger. For de som allerede har en varmepumpe, kobler vi den direkte til vårt system, slik at oppvarmingen av boligen automatisk tar hensyn til strømprisene direkte. 

Denne bærekraftige løsningen gir deg optimal komfort året rundt og betaler seg selv gjennom betydelige besparelser over tid. Med lavere installasjonskostnader og minimalt vedlikeholdsbehov, representerer luft-til-luft varmepumper en overlegen løsning for de som søker effektivitet, allsidighet og økonomiske fordeler innen oppvarming og kjøling.


Lading av elbil

Vi vil snart også lansere egen løsning for elbillader som monteres sammen med StrømKontroll. For de som allerede har en elbillader installert, kan du enkelt koble den til vårt system for å optimalisere ladingen og ytterligere redusere strømkostnadene (gjelder de fleste ladere). 

Innovanor AS er dedikert til å tilby helhetlige løsninger som hjelper deg med å spare penger, være mer bærekraftig og ta del i den elektriske fremtiden.

Støtte fra ENOVA med bred dekning

Vi er stolte av å informere våre kunder om at StrømKontroll er støttet av Enova med opptil 10 000,- for å gjøre din overgang til energieffektive løsninger enda mer kostnadseffektiv. Våre tjenester dekker både hytter og boliger, slik at uavhengig av hvor du bor, kan du dra nytte av våre innovative løsninger for å redusere energiforbruket og spare penger.