Energirådgivning

Energirådgivning fra Innovanor AS

Innovanor AS tilbyr også energirådgivning gjennom egne energirådgivere som er sertifiserte og registrert hos Enova. Våre tjenester inkluderer en grundig energirapport av din bolig samt en detaljert lønnsomhetsanalyse for ulike energitiltak. Dette vil gi deg grunnlaget for å redusere kostnader og strømforbruk, samtidig som Enova støtter deg med opptil 7.500,- av investeringen.


Tjenester

Energirapport
Energirapport

En energirapport er en grundig vurdering av boligens energiforbruk. Rapporten inneholder informasjon om isolasjon, oppvarmingssystemer, ventilasjon og energibruk for å identifisere potensielle besparelser. Rapporten gir også anbefalinger for forbedringer og inkluderer en lønnsomhetsanalyse for å vurdere de økonomiske fordelene ved foreslåtte tiltak.

Termografering
Termografering

Termografering er en metode som bruker infrarødt kamera for å avdekke varmetap i en bolig eller fritidsbolig. Denne teknologien identifiserer dårlig isolasjon, luftlekkasjer og fuktproblemer ved å vise temperaturforskjeller på overflater. Termografering hjelper med å finne skjulte problemer og gir grunnlag for effektive energitiltak.
Energimerking
Energimerking

Energimerking er en vurdering av en boligs eller fritidsboligs energiforbruk og energieffektivitet. Bygningen får en energikarakter på en skala fra A til G, der A er mest energieffektiv. Energimerking er viktig ved kjøp og salg av bolig, da det gir potensielle kjøpere innsikt i energistatusen og foreslår tiltak for å forbedre energieffektiviteten.

Prisliste - Energirådgivning


Gjelder rådgivning for enebolig, halvpart av tomannsbolig, rekkehus, leilighet eller fritidsbolig 


Energirapport (standard)

- Rapport uten termografering og energimerking.

12.500 NOK

Termografering

- Termografering for å avdekke varmetap, lekkasjer, fukt og eventuellt mangelfull isolering.

2.500 NOK

Energimerking 

- Merking av boligens/fritidsboligens energiklasse.

4.500 NOK

Energirapport (inkl. termografering og energimerking)

- Komplett rapport inkludert termografering og energimerking.

18.500 NOK


Kontaktskjema for energirådgivning

Send oss en forspørsel, så tar vi kontakt med deg fortløpende.