Norsk Data Senter inngår avtale verdt inntil 200 millioner kroner

Dette er en videreføring av en avtale for IT-utstyr som norsk Data Senter har hatt siden juli 2009. NDS skal levere datamaskiner, nettbrett, skjermer, projektorer, servere samt tilbehør, til organisasjoner og kommunale kontorer i Sør Trøndelag og fylkets 19 kommuner.

Avtalen gjelder i to år med mulighet for forlengelse på inntil fire år. Avtalen har en verdi på ca. 35 millioner kroner per år.

«STFK er en av våre viktigste kunder. Offentlig sektor er i økende grad med på å drive utviklingen av innovative IT-løsninger, noe som gjør STFK til en spennende partner for oss. Vi ser frem til fortsatt samarbeid», sier Parly Stallvik, salgsdirektør for NDS Midt-Norge.

Den nye avtalen skiller seg litt fra avtalen som ble signert i juli 2009. NDS og to andre aktører deler avtalen for digitale læremidler, mens avtalen for OXC kompatible enheter har vært med en annen leverandør helt fra 2009. Det vurderes fortsatt hvem som tildeles kontrakt for nettverk og kommunikasjonsutstyr.

«Rammeavtalen som NDS nå forlenger med Sør-Trøndelag fylkeskommune er bevis på at Dustin Group har en sterk lokal tilstedeværelse i Norge. Vi vinner anbudet i sterk konkurranse for andre gang på rad siden 2009. Dette viser vår styrke i markedet», sier Georgi Ganev, President og CEO i Dustin Group.

NDS siden juli 2011, i tillegg til den utvidede rammeavtalen for IT-utstyr, inngått to rammeavtaler for multifunksjonsmaskiner, og konsulenttjenester, samt print og service med STFK. Kontraktene har en varighet på mellom to og fire år og en samlet verdi på rundt 25 millioner kroner per år.


Comments are Closed